ONK Speedway Veenoord, 28 september 2018

 

Jeffrey en Nynke stonden vrijdagavond 28 september aan het startlint in Veenoord, tijdens de ONK Speedway Kampioenschap 2018. Nynke heeft super (en zeker) gereden en behaalde na een overwinning in de B- finale, een mooie 5e plaats in de A- finale!

 

     

    

    

  

Helaas eindigde de wedstrijd voor Jeffrey vroegtijdig! Na een goede training, ging het in zijn eerste heat al mis. Bij een inhaalactie op volle snelheid, pakte hij de achterkant van een medecoureur die "stil" viel in de bocht. Jeffrey werd van zijn speedwayer gegooid en kwam in de airfence terecht. Hij is lopend van de baan gekomen, maar echt prettig voelde hij zich niet.

 

Hij zou het weer proberen in de tweede heat, maar heeft besloten zich toch af te melden bij de wedstrijdleider en is vervolgens met Sijbe naar de wedstrijdarts gelopen voor een check van zijn sleutelbeen/schouder. De wedstrijdarts concludeerde al vrij snel, dat Jeffrey een sleutelbeen had opgelopen! Dit bekent einde seizoen voor Jeffrey. Gelukkig heeft Jeffrey een "mooie breuk". Twee weken in de doek en in totaal drie weken geen motor rijden.

 

 

 

Powered By FRLweb
Racingteam Sijbesma © 2024