NK 125cc specials Opende, 23 juni 2018


 

 

Nynke heeft zaterdag 23 juni een hele mooie 2e plaats behaald in Opende! Ze heeft er voor moeten vechten. Ze heeft de aanwezige toeschouwers haar vechtlust even goed laten zien. De vrije training en de start training verliepen goed. Nynke zat er lekker op. Maar de baan was niet in een topconditie... de baan was zwaar voor Nynke. Hoe Nynke zou presteren in de wedstrijd zou snel duidelijk worden.

 

    

    

 

 

In de 1e manche behaalde Nynke een keurige 2e plaats. In de volgende manche moest Nynke vechten voor een goede klassering. Ze had een prima start, alleen schakelde Nynke mis voor de eerste bocht. Hierdoor kwam ze terecht op een 4e plaats. Maar Nynke toonde haar vechtlust, en probeerde zich weer naar voren te knokken. En dat lukte haar, want ze werd weer als 2e afgevlagd. 

De 3e manche zou beslissend zijn. Toen kwamen de zenuwen toch even om het hoekje kijken. "Goed schakelen en in Loppersum ging het is de laatste manche ook mis"... dus ja, het was toch wel spannend voor Nynke. Maar Nynke reed uiteindelijk een puike manche, en werd wederom afgevlagd als 2e!

 

Eindresultaat, een hele mooie 2e plaats voor Nynke! De felicitaties aan Nigel Hummel en Delina Kruit voor hun 1e en 3e plaats!

 

Powered By FRLweb
Racingteam Sijbesma © 2024