ONK Vries 125cc specials, 15 april 2018

 

 

Afgelopen zondag 15 april moest Nynke aan het startlint, tijdens het ONK in Vries. In eerste instantie hadden wij er een hard hoofd in, dat de wedstrijd überhaupt zou gaan aanvangen. Regen had van de baan een behoorlijke modderige bende gemaakt. Toen het eindelijk droog werd, kon er pas getraind worden.

Nynke deed het rustig aan, de baan was namelijk spiegelglad. Nynke wilde wel graag op haar special blijven zitten. Ondanks de zware conditie van de baan, heeft ze de training goed volbracht. In de loop van de middag werd de baan steeds droger. Maar ondanks dat, heeft Nynke niet het achterste van haar tong laten zien. Ze vond de baan best zwaar en verraderlijk. Dus heeft ze het zekere voor het onzekere genomen.

 

    

    

 

Nynke had deze dag weer mooie kopstarts! In alledrie manches vertrok ze als eerste, maar door de baancondities zette ze in de eerste bocht niet echt door. Nynke ging elke manche beter rijden, en verbeterde zich elke keer weer. In alledrie manches werd ze als 2e afgevlagd, wat haar een hele mooie 2e plaats opleverde!

 

    

   

    

 

 

Nigel Hummel won alle 3 manches, en stond op het hoogste treetje in Vries. Niek Meijerink behaalde een keurige 3e plaats. Hij was in een sportieve strijd verwikkeld met Delina Kruit.

 

Filmpje van de 3e manche in Vries:

 

 

 

 

Powered By FRLweb
Racingteam Sijbesma © 2024