Junior C in Vechta, 14 september 2019

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, staande mensen Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, gras, lucht, kind, boom, wolk, baard, buiten en natuur

 

Op 14 september nam Nynke deel aan haar eerste 250cc langbaanwedstrijd in Vechta. Nynke had hier ongelooflijk veel zin in. De woensdag ervoor wilde ze nog heel graag trainen in Roden, maar helaas werd deze training afgezegd vanwege de vele regen die dag.

 

 

In de training werd al snel duidelijk, dat Nynke het wel goed naar haar zin had. Tijdens de vrije training heeft ze eerst de baan rustig verkend. In de start training werd ze keurig 3e. Na de training werd de koppeling nog snel aangepast, omdat die toch iets te warm was geworden.

 

  

 

 

Nynke reed 4 manches als bijprogramma van het WK 125cc. Voor Nederland kwam Niek Meijerink uit. Nynke reed ook "een beetje mee met Niek" ... Wat? zullen sommigen nu denken. Niek reed zijn WK op Nynke haar 4 klepper van Klaus Dammermann, en deed dat uitstekend. Niek werd 7e, een welverdiende plaats!

 

  

 

 

Nynke reed een zeer mooie wedstrijd in Vechta. Nynke werd in haar eerste drie series 3e. Haar laatste serie was een hele spannende serie! In haar 3e serie ging Nynke bijna de airfence in, nadat ze in de bocht in een kuil reed. Maar Nynke ving dit uitstekend op en ging door. Het leek bijna een voorbode te zijn voor haar laatste serie. In haar laatste serie werd ze 2e door een hele mooie inhaalactie in de bocht. Na alle punten te hebben opgeteld, kwam Nynke als 3e op het podium! De Engelsman Jack Mulford werd eerste, Sem Ensing werd 2e. Ontzettend trots op Nynke haar prestatie... 3e tijdens haar eerste langbaanwedstrijd!

 

Fotografen, ontzettend bedankt voor de mooie foto's! Nynke heeft genoten in Vechta. En vele toeschouwers ook, als we de vele reacties mogen geloven na afloop van de wedstrijd. Nynke had nu alleen maar meer zin in Roden, waar ze de week erop nogmaals op haar 250cc langbaanmachine zou gaan rijden.

 

 

 

Powered By FRLweb
Racingteam Sijbesma © 2024