ADAC Weser Ems Cup Lauf 4 in Mulmshorn, 27 april 2019

 

Afgelopen zaterdag 27 april hebben Jeffrey en Nynke goede prestaties neergezet in Mulmshorn. Nynke behaalde een keurige 2e plaats in de Junior C- klasse en Jeffrey mocht in de B- Lizenz klasse het hoogste treetje op het podium betreden!

 

  

 

 

In de morgen leek het weer goed. Zelfs het zonnetje was er af en toe bij. Hoewel de weersverwachtingen vooraf somberder leken, werd er door Jeffrey en Nynke een goede training gereden. Ook de wedstrijd begon goed qua weersomstandigheden. Maar helaas werd na 3 verreden heats van alle aanwezige klasses, de wedstrijd afgelast. Regen viel toen met bakken uit de lucht. Wat ook heel duidelijk te zien is op de beelden van de 3e series van Jeffrey en Nynke.

 

  

  

 

 

Nynke behaalde in haar 3 series steeds een 2e plaats. De laatste serie was een spannende serie. Ze lag op een 2e plaats, maar werd doordat ze iets te ver naar buiten ging, gepasseerd aan de binnenkant. Wellicht dat de regen ook wat voor een iets mindere concentratie zorgde bij Nynke. Maar Nynke is Nynke... en wilde heel graag haar 2e plekje weer terug veroveren. In de laatste bocht, zag ze haar kans schoon, en pakte haar 2e plekje terug door haar medestander aan zijn binnenkant te passeren. Ze ging zelfs achter op haar zitje zitten. Zo graag wilde ze hem voorbij. Nynke dus een hele mooie 2e plaats!

 

  

  

 

Jeffrey was oppermachtig in Mulmshorn. Alle 3 series wist hij, met een grote voorsprong, te winnen! In de voorgaande ADAC Weser Ems Cup - wedstrijden was hij regelmatig in sportief gevecht met de gebroeders Wachs. Beide broers waren helaas niet aanwezig in Mulmshorn. Maar een zeer mooie prestatie van Jeffrey in Mulmshorn!

 

Powered By FRLweb
Racingteam Sijbesma © 2024