Trainen in Chabarovice (Tsjechië), 14-16 augustus 2018

 

 

 

Zoals al eerder vermeld, hebben Jeffrey, Nynke en Anne 3 dagen trainend in Chabarovice (Tsjechië) doorgebracht. In eerste instantie zou er 2 dagen getraind worden, maar er werd nog 1 dag aan vast geknoopt.

Dinsdagmorgen kwamen we in Chabarovice aan... helaas in een dikke regenbui. De baan kan veel hebben, maar dit was toch iets teveel van het goede. De binnenkant van de grote baan was te zacht, om goed te kunnen trainen. Door de moeder van Filip Sifalda en nog een vriend van Anne werd er rondgebeld. We mochten trainen in Praag. Halverwege de middag zijn we naar Praag vertrokken, waar we dik anderhalf uur konden trainen. Dit o.l.v. Zdenek Schneiderwind. Het trainen ging prima! Helaas hield Jeffrey zijn speedwayer in de laatste ronde er mee op (ontstekingsproblemen).

 

 

    

    

 

 

De volgende dag (inmiddels woensdag) was de baan van Chabarovice in een goede conditie. Jeffrey, Nynke en ook Anne hebben goed kunnen trainen. Ook Filip Sifalda heeft trouwens (mee)getraind. Jeffrey zijn speedwayer kon niet op tijd klaargemaakt worden, dus heeft Jeffrey de training op Anne zijn reservemotor gereden. Dit ging super! Ook Nynke heeft super getraind en genoot van het rijden op de grote speedwaybaan van Chabarovice!


We waren van plan om die avond weer terug te gaan naar Nederland, maar de familie Sifalda wilde heel graag dat we nog een dag bleven. Ze zouden nog rondbellen en kijken of er nog meer coureurs zouden komen. Dus de plannen werden nog gewijzigd, en we brachten met ons zessen wederom een nacht door in het clubgebouw. Best wel gezellig.

 

    

     

    

 

 

Ook de volgende dag verliep de training zeer goed! Inmiddels was Jeffrey zijn speedwayer voorzien van een nieuwe ontsteking. Deze mocht Jeffrey lenen en was de avond ervoor klaargemaakt door David (oude monteur van Anne). Jeffrey en Nynke kregen grote complimenten van de aanwezigen (o.a. de vroegere trainer van Anne en zijn oude monteur). Op donderdagavond werd er van iedereen afscheid genomen en begonnen we aan de terugreis naar Nederland.

 

Racingteam Sijbesma heeft een aantal geweldige trainingsdagen gehad in Chabarovice! Het is echt voor herhaling vatbaar.

 

    

    

Powered By FRLweb
Racingteam Sijbesma © 2024