Trainen in Norden, 21 juli 2018

 

Zaterdag 21 juli is Racingteam Sijbesma afgereisd naar het Duitse Norden voor een training. Nynke op haar reservemotor en Jeffrey zou voor het eerst zijn rondes gaan maken op een 500cc speedwayer!

 

Voor Nynke eindigde de training helaas (te) snel. Nynke had in eerste instantie wat moeite met de bochten, maar na aanwijzingen van papa Sijbe ging het steeds beter. Totdat een paar rondes later haar ketting brak. Deze was niet meer te repareren en helaas hadden we geen extra ketting meer bij ons. Dus helaas einde training voor Nynke.
 

  

 

Jeffrey zou zijn eerste meters op een 500cc speedwaymotor gaan maken. De eerste meters gingen prima, maar de motor liep nog niet optimaal. Na wisseling van de carburateur ging het stukken beter. Jeffrey reed een super training! Maar helaas eindigde voor Jeffrey de training ook niet op de juiste manier... Aan het einde van de ochtendtraining hield ook Jeffrey zijn blok ermee op.

 

  

 

Sijbe en de kids hebben daarna de spullen ingepakt en zijn weer afgereisd naar Waskemeer. Ondanks dubbele pech, hebben zowel Jeffrey als Nynke een super training gereden!

 

Nynke gaat zich langzamerhand klaarmaken voor het EK 125cc in het Tsjechische Divisov, waar zij op 11 augustus aan mag gaan deelnemen. Daarna zullen broer en zus Sijbesma deelnemen aan de Gouden Helm races in Heusden-Zolder (België).

 

Powered By FRLweb
Racingteam Sijbesma © 2024