Trainen in Lelystad, 25 maart 2018

 

  

 

Gisteren was het dan eindelijk zover... Jeffrey en Nynke gingen trainen in Lelystad! De voorgaande weekenden, werden door slechte weersomstandigheden, enkele mogelijke trainingsdagen helaas afgelast. Maar gisteren hebben beide youngsters de eerste meters van 2018 gemaakt! Yes!

Nynke verbeterde elke trainingsronde zichzelf. Steeds wat sneller, en dan vooral concentreren op haar bochtenwerk. Tussentijds kreeg ze ook nog aanwijzingen van Henry v.d. Steen. Ook had Nynke in de laatste ronde nog de pech, dat haar ketting er af liep. Maar Nynke vond het een zeer geslaagde dag. Ze stond de laatste weken te trappelen om weer op de special te stappen! 


 

      

 

 

Jeffrey begon de training helaas wat minder voorspoedig. Zijn 250cc speedway machine liep nog niet, hoe het zou moeten. De juiste afstelling van de carburateur kregen we deze dag niet voor elkaar. Aan het einde van de dag mocht Jeffrey een carburateur lenen van Marcel Pol. Dat was een zeer goede zet, Jeffrey zijn speedway machine liep een stuk beter. Jeffrey heeft toen zijn trainingsdag nog goed en heerlijk racend kunnen afsluiten.

 

  

 

 

 

Ricus en Marcel, ontzettend bedankt voor jullie hulp! En bij deze willen we Sietse Punter ook bedanken voor de mooie foto's van Jeffrey en Nynke, tijdens de training in Lelystad!

 

Natuurlijk mogen de video- opnames van deze eerste training in 2018 ook niet ontbreken. Hieronder kunnen jullie 4 filmpjes bekijken. Alvast veel kijkplezier! 

 

Powered By FRLweb
Racingteam Sijbesma © 2024