Trainen in Moorwinkelsdamm (Nynke), 8 augustus 2019

 

Donderdag 8 augustus heeft Nynke heerlijk getraind in Moorwinkelsdamm. Jeffrey was niet van de partij, die genoot van een paar dagen vakantie plezier op Schiermonnikoog. Dus alle aandacht, ging deze dag naar de racesmurf.

 

                                   Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, motor en buiten Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en buiten

 

Nynke werd een paar weken geleden gevraagd om als reserverijder voor MSC Moorwinkelsdamm, deel te nemen aan de Speedway Liga Noord in Dohren. Als voorbereiding op deze wedstrijd, werd een training georganiseerd voor o.a. de clubrijders en voor de aankomende belangrijke wedstrijd in Dohren.

Nynke ging lekker rond op de speedwaybaan. Aan het einde van de training, ging Anne haar in de baan helpen met enkele tips en adviezen, voornamelijk over haar houding. Nynke pikte het ontzettend leuk op en sloot de avond af met een zeer geslaagde training! Nynke keek nu al uit naar Dohren. Ze heeft in het begin van het seizoen er 1x gereden, en vond de baan echt super leuk om te rijden.

 

 

Powered By FRLweb
Racingteam Sijbesma © 2024