Trainen in Chabarovoice (Tsjechië), 13 juli 2019

 

 

En dan nu ook nog even een korte berichtgeving van ons gezellig trainingsweekend in Moto Areál Chabarovoice (Tsjechië, 13 juli), samen met team Anne Spaan! Vrijdagmorgen eerst aan de rit naar Wittstock begonnen, waar Nynke zou gaan deelnemen aan een Junior C wedstrijd (250cc speedway) tijdens de Bundesliga wedstrijd tussen de "Wöllfe" Wittstock en Brokstedt. Helaas kregen we onderweg van Peter Möller het bericht, dat Wittstock was afgelast vanwege hevige regenval. Dus toen maar gelijk doorgereden naar Chabarovoice, waar we Anne zouden treffen. Helaas zat het verkeer in Duitsland niet echt mee, en kwamen we 's avonds laat pas aan in Chabarovoice.

 

Eerst een goede nachtrust gepakt, zodat we zaterdagmorgen aan het trainen konden beginnen. Ook in Chabarovoice had het in de nacht/ morgen nog geregend, maar gelukkig kon de baan dit hebben. Jeffrey, Nynke en Anne hebben een goede training kunnen rijden! Nynke is zelfs een paar keer samen met Jeffrey en Anne in de baan geweest. Wat was dat een mooi gezicht! Ook heeft Jeffrey een blok kunnen testen. En zijn er aanpassingen aan Nynke haar motor gedaan, waardoor ze nog meer voordeel kan halen uit haar vooruitgang... De eerste ervaringen van Nynke waren in ieder geval goed. Wat met groot gejuich, door vooral Anne, werd ontvangen.

 

  

 

Zaterdagavond heerlijk nagezeten en ook nog de verjaardag gevierd van David (de oud monteur van Anne). De volgende morgen zouden we er nog een trainingsdag aan toevoegen. Maar helaas kregen we in Chabarovoice in de nacht weer veel regen. In de loop van de zondagmorgen werd door de club besloten om de training niet door te laten gaan. De baan was te zacht geworden. Het rijden zou al veel moeilijker en onveiliger worden, en de baan zou er veel te veel onder lijden. Nog even heerlijk zitten te kletsen met zijn allen en toen afscheid genomen van o.a. onze Tsjechische vrienden. Gelukkig heeft Racingteam Sijbesma op de terugreis geen files gehad, zodat we in de vroege avond weer thuis aankwamen.

 

  

 

Hier zijn foto's geplaatst, die genomen zijn door Jirina. Bedankt Jirina! Ook bedankt voor jullie gastvrijheid in Chabarovoice! 

 

Daarna worden ook nog enkele filmbeelden van Jeffrey, Nynke en Anne geplaatst. We hebben ook gelijk maar onze nieuwe tweedehands camera uitgetest. Deze maakt super beelden!

 

 

 

 

 

 

 

Powered By FRLweb
Racingteam Sijbesma © 2024