Eurol Racing Expo Leeuwarden, 26 en 27 januari 2019

 

 

Wat een geweldige ervaring hebben Jeffrey en Nynke opgedaan tijdens de Eurol Racing Expo in Leeuwarden, dit afgelopen weekend!

Voor het eerst op een "ongewone" ondergrond speedwayen. We zeggen altijd, bijvoorbeeld bij het uittesten van een motor, denk om het asfalt. Afgelopen weekend hebben Jeffrey en Nynke meegedaan aan het geven van demo's aan een heel groot publiek... en je raadt het al: op asfalt. 

 

  

 

Remco van der Noordaa heeft voor een aantal jaren geleden dit event opgepakt en georganiseerd, om tijdens de Racing Expo dagen in Leeuwarden, de speedway sport (baansport) te promoten. Voor Jeffrey en Nynke was dit hun eerste ervaring op het asfalt. Na twee dagen was hun conclusie, dat ze hebben genoten van het weekend! Af en toe, vooral zondag, was het soms lang wachten... maar gelukkig was er genoeg moois te zien op de beurs.

 

  

 

Er zijn een aantal foto's gemaakt van buiten de baan. Natuurlijk zijn Jeffrey en Nynke hun verrichtingen op de baan ook gefilmd... Dit zijn helaas niet mooie scherpe beelden. Maar wel een leuke indicatie van de demo, die werd gegeven door de speedway solo's. Ook waren er een drietal zijspan combinaties aanwezig en een groep supermotard en een groep flattrack. Al met al, heeft Racingteam Sijbesma een geslaagd "raceweekend" gehad in Leeuwarden!

 

Powered By FRLweb
Racingteam Sijbesma © 2024