Nieuwe handtekeningenkaarten tijdens Eurol Racing Expo, 26 en 27 januari 2019

 

Het is al een tijdje geleden, dat er hier iets werd geplaatst. Dat wil echter niet zeggen, dat er niets gebeurt bij Racingteam Sijbesma. We zijn namelijk al volop bezig met de voorbereidingen voor het aankomend seizoen. 


Het weekend van 26 en 27 januari zijn Jeffrey en Nynke aanwezig, tijdens Eurol Racing Expo in Leeuwarden! Ze rijden hier demo's voor een groot publiek: Jeffrey op zijn 500cc speedwayer en Nynke op haar 250cc speedwayer. Te samen met nog een mooie groep solo rijders en ook zijspanrijders, hebben we  zaterdag de eerste dag achter de rug. Voor Jeffrey en Nynke was dit de eerste keer op asfalt. En tot vooral Nynke haar verbazing, vond ze het best goed gaan! Jeffrey begon, tijdens de 2e demo, zelfs al te driften in de bochten. Dit laat Nynke nog maar even achterwege, maar ze ging per rondje sneller rond.

Ook hebben we nieuwe (voorlopige) handtekeningkaarten van Jeffrey en Nynke ontworpen. Hopelijk zullen binnenkort mooie foto's worden gemaakt van Jeffrey en Nynke met hun nieuwe speedway covers en krijgt Nynke een handtekeningkaart, waar ze met haar 250cc motor op staat.

 

 

 

 

Powered By FRLweb
Racingteam Sijbesma © 2024