Trainen Neuenknick en Moorwinkelsdamm 

 

Op 28 januari 2017 en op 18 maart 2017 hebben Jeffrey en Nynke kunnen trainen voor het nieuwe seizoen. Tweemaal zijn ze afgereisd naar onze Oosterburen, namelijk Duitsland. Eind januari hebben Jeffrey en Nynke getraind in Neuenknick. Vader Sijbe en monteur (ome) Ricus zijn meegeweest. De training ging prima. Helaas zijn er van deze training geen foto’s gemaakt, maar wel een aantal filmpjes. Een paar filmpjes zijn geplaatst op Youtube. Als jullie “Sijbe Sijbesma” intypen, zien jullie alle filmpjes, die wij hebben geplaatst van zowel Jeffrey als Nynke, voorbij komen. 

De tweede training vond plaats in Moorwinkelsdamm. Jeffrey weer op zijn geliefde 250cc speedwayer en Nynke op haar “nieuwe” 125cc special. Nynke begon de training rustig aan, maar kreeg in de middag de smaak goed te pakken en ging mooi rond. Jeffrey begon de dag als een speer, en hield dit de gehele dag vol. Beide kids hebben genoten van deze trainingsdag! 

                      

                                   

 

Naast de vele foto's die er zijn gemaakt door Geke, hebben Sijbe en Tinie een aantal filmpjes gemaakt. Twee filmpjes zijn van de training in Neuenknick op 28 januari 2017, de andere 2 filmpjes zijn van de training in Moorwinkelsdamm op 18 maart 2017. Veel kijkplezier hieronder:

 

 

 

 

 

                                     

 

Powered By FRLweb
Racingteam Sijbesma © 2024