Dag 1 Speedwaycamp FIM Speedway Youth World Cup 250cc Praag, 26 augustus 2017

 

Dag 1 van het FIM trainingskamp, voorafgaand aan de FIM Speedway Youth World Cup 250cc in Stadiom Marketa te Praag, op zaterdag 26 augustus.

De aanwezige coureurs, waren opgedeeld in 2 groepen, die overeen kwamen met de beide semi finale groepen. Eerst was er een officiële opening met alle coureurs. Jeffrey zijn groep begon de dag met een training op de baan, terwijl de andere groep theorie kregen. De theorie ging over o.a. FIM rules + video. Toen Jeffrey klaar was met zijn eerste trainingsdag, heeft Jeffrey zijn groep deze theorie gevolgd.

 

    

    

 

 

Nynke heeft mooie foto's gemaakt van Jeffrey, terwijl ik met de camera in de weer was. Hieronder zullen jullie de foto's zien van dag 1, gevolgd door een filmpje van Jeffrey tijdens 1 van zijn start trainingen die dag.

 

 

Jeffrey reed zijn eerste trainingsdag op zijn vertrouwde frame, maar dan met een "nieuw" blok eronder, die was meegenomen door de Zweedse coureur William Hedengren, die bij Jeffrey in de semi finale groep 2 zat. Zaterdag werd het blok nog voor de training er snel onder gebouwd.

Powered By FRLweb
Racingteam Sijbesma © 2024