ONK Noordwolde 125cc specials, 16 juli 2017

 

De dag erop, zondag 16 juli moest Nynke weer in Noordwolde rijden, ditmaal was het ONK- wedstrijd. Maar dit werd een dag met heel veel tranen voor ons, en dan vooral voor onze racesmurf Nynke! Het is een dag, die we het liefst willen vergeten. Inmiddels wel de foto's, die Geke gemaakt had, gezien... maar de camera beelden hebben we nog niet terug gezien. En we denken, dat we deze filmopnames ook wel nooit zullen bekijken.

Waarschijnlijk zijn de meesten van jullie er wel van op de hoogte, dat Nynke, in de 2e manche (tijdens de herstart) verschrikkelijk zwaar ten val is gekomen. Nynke heeft hierbij haar heup uit de kom gehad. Over start en finish kwam Nynke met hoge snelheid in diepe (start)geulen terecht, waarbij ze de controle kwijtraakte over het stuur. Nou ja, de rest kunnen jullie wel raden...

 

Een paar foto's zijn er nog genomen van deze dag. Deze kunnen jullie hieronder bekijken:

    

                                                                                  

 

Nynke is momenteel hard bezig met haar herstel. En dit gaat uitstekend! De fysiotherapeute is goed te spreken over haar vooruitgang. Nynke doet goed haar oefeningen om haar spieren aan te laten sterken en soepel te houden. We kunnen alleen maar zeggen, dat wij ontzettend trots op Nynke ben, dat ze zo goed omgaat met haar blessure! Ze blijft positief en laat veel inzet en doorzettingsvermogen zien! 

Powered By FRLweb
Racingteam Sijbesma © 2024