J&N Noordwolde 125cc specials, 15 juli 2017

 

 

Zaterdag 15 juli had Nynke een J&N- wedstrijd in Noordwolde. Noordwolde is, bijna onder alle weersomstandigheden, een zware en verraderlijke baan. Ook op zaterdag bleek dit het geval te zijn, vooral de eerste bocht had “losse platen”.  

Maar zaterdag 15 juli werd voor Nynke een mooie dag. In de eerste manche kwam Nynke als eerste over de eindstreep, na een mooi gevecht met Nigel. Haar 2e manche en ook haar 3e manche reed ze met haar "koppie"... want dat is iets wat een coureur eigenlijk ook moet leren (onze mening hoor).

       

       

 

Nynke heeft dat op een voortreffelijke wijze gedaan! Nynke werd in haar tweede manche 2e, en had in de derde manche genoeg aan een 3e plaats om als eerste het podium te mogen betreden... En dat deed ze! Aan het einde van de dag, mocht ze het hoogste treetje betreden. Nynke werd namelijk 1e! Echt super trots op onze meid! 

En nu een mooi filmpje van Nynke. Het is een opname van haar tweede manche. De eerste manche was de spannendste, maar die was door de zon wat overbelicht. Dus gekozen voor deze fimopname:

 

Powered By FRLweb
Racingteam Sijbesma © 2024