ONK Speedway Heusden- Zolder 250cc, 25 juni 2017

 

      

 

Jeffrey reed op zondag 25 juni een ONK Speedway- wedstrijd in Heusden- Zolder. Voor ons allen was dit de eerste keer dat we in Heusden- Zolder (België) waren. Jeffrey zou op zijn 250cc speedwayer meedoen in de Specials Nationaal B- groep. Jeffrey reed een hele mooie wedstrijd, wat na 4 heats en een A- finale een 3e plaats opleverde!

 

In zijn eerste heat werd Jeffrey laatste en scoorde hier geen punten. In zijn 2e heat wist Jeffrey 2 punten te scoren. Zijn 3e heat was een hele mooie. Hij nam gelijk de koppositie en behaalde toen een hele mooie 1e plaats (3 punten). In de volgende 4e heat, werd Jeffrey wederom winnaar (3 punten)... Deze heat werd echter 2x herstart (vanwege 2 valpartijen van Hendrik en William). 
Jeffrey plaatste zich met 5 punten wel gelijk voor de A- finale. Ook deze moest 1x worden overgereden, vanwege een valpartij van William. In de herstart ging Jeffrey als 3e weg en kon hij geen aansluiting meer vinden bij de nummer 1 (Steven Goret) en nummer 2 (Kelly Velda). Maar een hele mooie prestatie voor Jeffrey! Zijn eerste optreden in Zolder en dan thuiskomen met een mooie 3e plaats!

 

          

     

   

       

       

 

Natuurlijk kunnen er geen filmpjes van Jeffrey ontbreken. Hieronder de filmpjes van de 3e en 4e heat. In beide heats wist Jeffrey 3 punten te scoren. Later bleek dit voldoende voor een directe plaatsing in de A- finale:

 

 


         

 

                                                                                                                        

Powered By FRLweb
Racingteam Sijbesma © 2024