Stortebeker Pokal Norden, 4 juni 2017

 

Stortebeker Pokal in Norden (Duitsland)! Jeffrey en Nynke waren hiervoor uitgenodigd, en dat kun je natuurlijk niet afslaan, ondanks zo'n druk weekend. Sijbe en Ricus waren de avond ervoor al met Jeffrey en Nynke vertrokken naar Norden, om daar natuurlijk zo uitgerust mogelijk, de volgende morgen, aan de start te staan. Zowel Jeffrey als Nynke, hadden 4 laufen deze dag. Ze begonnen al in de middag met hun wedstrijd en reden hun laatste lauf tijdens het hoofdprogramma.

 

Het begon voor beide kids prima in Norden. Ze zaten er beide lekker op, aldus Sijbe en ome Ricus. Nynke werd in haar eerste lauf 3e, in de volgende 2 laufen wist ze als 4e over de eindstreep te komen. In de 4e lauf sloeg echter het noodlot weer toe... In de 2e ronde ging Nynke er weer hard af. Hoe het allemaal gebeuren kon, is nog steeds de vraag. Maar gelukkig liep Nynke hierbij geen letsel op (behalve een blauwe plek op haar heup, die nu aardig zichtbaar is)! Haar voorwiel is echter beschadigd, onder andere een spaak is er compleet uitgescheurd, waardoor de velg behoorlijk krom is. Door haar uitval in de laatste lauf, kwam Nynke net naast het podium. Ze moest genoegen nemen met een 4e plaats.

 

        

    

     

 

Jeffrey had een prima dag in Norden! Jeffrey werd een keer 3e, een keer 2e, een keer 4e (met een afgebroken step, waardoor hij niet echt racen kon) en in zijn laatste lauf werd Jeffrey 3e. De 2e lauf moest worden overgedaan, vanwege een glijpartij van een medecoureur. Dt vond Jeffrey wel heel jammer, want op dat moment had hij de beste start... Al met al, mocht Jeffrey met deze uitslagen het podium betreden. Hij werd aan het einde van de dag geklasseerd als 3e!

 

    

      

     

 

Natuurlijk kunnen de filmpjes van Jeffrey en Nynke niet ontbreken. In totaal zullen hieronder 4 filmpjes worden geplaatst. Twee van Jeffrey en twee van Nynke. Heel veel kijkplezier!

 

 

 

 

Powered By FRLweb
Racingteam Sijbesma © 2024