ONK Veenoord, 27 mei 2017

 

Op 27 mei hebben Jeffrey en Nynke een ONK wedstrijd gereden in Veenoord. Voor ons werd het een dag, die we liever zo snel mogelijk willen vergeten... Ook zeer positieve dingen gezien, maar voor beide kids niet zo'n leuke afloop van de wedstrijd.

Jeffrey begon de dag zeer goed! Als enige 250cc coureur tussen de 500cc coureurs, liet Jeffrey zien dat hij mooi mee kon komen. Zijn eerste heat wist hij zelfs te winnen, waardoor hij in 1x 3 punten verzamelde. In zijn 2e heat werd hij 3e. Helaas ging het in zijn 3e heat mis. In de laatste ronde plofte zijn motorblok! Jeffrey is rennend, met de motor aan de hand over de finish gekomen, wat hem nog 1 punt opleverde. Dit was genoeg voor een B- finale, maar ja, met een kapot gelopen blok kun je niet verder rijden. En hoe Jeffrey in Veenoord rondging, had een A- finale er misschien wel ingezeten.

 

     

    

 

Nynke begon de training al wat met "problemen". Het ging niet echt lekker. Tijdens de training ook de overstap gemaakt naar haar reserve motor. Hier ging het al beter mee, maar de Nynke van enkele weken terug, was er deze dag niet bij. In haar eerste serie werd ze 4e en in haar 2e serie werd ze 2e. Maar in haar 3e serie ging het echter mis... ze ging er weer hard af! 

Na onderzoek door de arts en EHBO kreeg ze een verwijsbrief mee voor het ziekenhuis, omdat ze een gevoelige duim/ pols had. 's Nachts nog met Nynke naar het ziekenhuis geweest, waar haar hand eerst werd ingezwachteld. Nynke gaf toen zelf al aan, dat het nog wel wat gevoelig was, maar dat ze haar duim al beter kon bewegen. Dus de volgende vroege ochtend nogmaals naar het ziekenhuis geweest om eventueel een foto te laten maken. Gelukkig was dit niet eens nodig. Nynke bewoog haar duim/ pols weer goed, geen zwelling en ook geen breuken (na uitgebreid onderzoek door verpleegkundige). Al met al, gelukkig een goede afloop voor Nynke!

 

    

  

 

Een 2tal filmpjes kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. Die kunnen jullie hieronder nogmaals bekijken:

Powered By FRLweb
Racingteam Sijbesma © 2024