ONK Roden 125cc specials, 7 mei 2017

 

 

 

Ondanks haar harde klapper de avond ervoor, liet Nynke iedereen vervolgens zien, wat ze in haar mars heeft! In haar eerste manche kwam ze als 2e over de finish, gevolgd door een schitterend gereden 2e manche! In de laatste bocht wist ze de koploper nog te passeren. In de laatste manche ging het echter weer mis. Liggend op een 2e positie, gleed Nynke in de bocht onderuit (in 2e ronde). Waarschijnlijk in wat losse, gladde ondergrond gleed haar voorwiel weg. Gelukkig liep ze hierbij geen verdere verwondingen op! Maar helaas kwam ze net naast het podium (hoewel ze evenveel punten had als nummer 3), maar de laatste manche geeft de beslissende doorslag. Dus een 4e plek voor Nynke!

 

      

        

        

 

Nynke, wij als hele team (en ik denk ook vele buitenstaanders) zijn echt apetrots op jou!!! Jij hebt laten zien, wat een ongelooflijk doorzettingsvermogen jij bezit, en hoe jij momenteel geweldige prestaties neerzet in jouw grootste passie, de baansport! 

 

Nu even een aantal weken pauze, om ons op te maken voor een wedstrijd in Veenoord, waar ook Jeffrey aan de start zal staan! Jeffrey zal dan op zijn 250cc speedwaymachine, deelnemen in de speedway nationaal B- groep 500cc. 

Powered By FRLweb
Racingteam Sijbesma © 2024