ONK Balkbrug 125cc specials, 17 april 2017

 

Op 17 april, een dag na Neuenknick, was het Nynke haar beurt om voor de 2e keer aan te treden in het baansportseizoen 2017. Nynke had op 2e paasdag een wedstrijd in Balkbrug, waar ook de semi- finale van het EK werd verreden. Nynke had er ontzettend veel zin in, en dit liet ze ook zien.

Ondanks de zware condities van de baan, reed Nynke een hele mooie 1e manche, waarin ze als 4e over de eindstreep kwam. In de 2e manche was Nynke nog meer gebrand op een goed resultaat… totdat ze helaas onderuit schoof. Ze was even alle lucht kwijt, doordat ze het stuur in de buik kreeg. Gelukkig diende de 3e manche zich nog niet aan, en kon ze eerst even tot rust komen.

Nynke reed vervolgens een uitstekende 3e manche. Ze was in de desbetreffende bocht wel wat onzekerder als de manches daarvoor, maar Nynke zette door en wist als 5e over de finish te komen. Dit leverde haar uiteindelijk een mooie 5e plaats op!

 

            

                  

                   

 

Nynke kijkt alweer vooruit naar de volgende wedstrijden, ze heeft er zin in. Weer enkele blauwe plekken erbij, maar dat geeft niets, vindt Nynke… ze wil gewoon racen haha!

Al met al, met het gehele team genoten van een heel mooi paasrace- weekend! En dan is er ook nog tijd voor een filmpje van Nynke, tijdens haar 1e manche, waar ze een keurige 4e plaats behaalde:

 

 

Powered By FRLweb
Racingteam Sijbesma © 2024